بسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
«فَاخْتَلَف الأَحْزَاب مِن بَیْنهِمْ فَوَیْلٌ لِّلَّذِینَ کَفَرُوا مِن مَّشهَدِ یَوْمٍ عَظِیمٍ»
«پس این دسته ها میان خودشان اختلاف یافتند، واى بر کسانى که کافر بوده اند، از حضور یافتن در روزى بزرگ .»
«أَسمِعْ بهِمْ وَ أَبْصِرْ یَوْمَ یَأْتُونَنَا لَکِنِ الظلِمُونَ الْیَوْمَ فى ضلَلٍ مُّبِینٍ»
«روزى که سوى ما آیند چه خوب شنوند و چه خوب ببینند، ولى آن روز ستم گران در ضلالتى آشکار هستند .»
قرآن کریم / سوره مریم / آیات 37 و 38
به اطلاع دوستان برسانم که 2 مطلب به نام های (13- فرهیختگان / محمد بن جریر طبری) و (7- متون تفسیری / تفسیر طبری) در «وب» درج کردم که اوّلی معرفی عالِم دینی است و دوّمی نمونه ای از تفسیر طبری، نوشته همین عالِم دینی، تا اینجا که هیچ مشکلی نداریم .
امّا، یکی از دوستان یا گروهی از دوستان در وبلاگ «جمعی از محبان امام زمان ارواحنا» لطف فرمودند و نظرِ خود را درباره این دو مطلب دادند و من نیز به آنها وعده دادم که به زودی پاسخ سئوال های آنها را خواهم گفت .
1- در مطلب اوّلی، دوست عزیز (یا) دوستان عزیز گفته بودند که چرا به «سنّی مذهب» بودن این عالِم اشاره نکردم .
پاسخ :
- عزیز جان در شرایط «عصر ظهور»، جایز نیست به مسئله جدایی و تفرقه بین مسلمانان بپردازیم و می بایستی «اتحاد و وحدت» خود را حفظ بکنیم و نگذاریم دشمنان دین، حربه ای از این راه به دست آورند و بر علیه خودِ ما اقدام بکنند . خداوند عزّ و جلّ در کتاب آسمانی قرآن کریم، در چند آیه، به مسئله اختلاف بین مردم و همچنین ضرورت اتحاد اشاره فرموده است .
- در مورد فرزندان بلافصل حضرت آدم (ع) و حضرت حوّا (س)، در متن به آن اشاره کردم که این مسئله هنوز حلّ و فصل نشده است و در ضمن در قسمت اوّل، آمده که در «تفسیر طبری»، «اسرائیلیات»، هم دخیل بوده است و یعنی اینکه نمی توان به همه ی آن تفسیر اعتماد نمود !
دوست عزیز (یا) دوستان عزیز ! از تاریخ 23/ مهرماه / 90 تاکنون که این «وب» را باز کردم، 284 مطلب، تقریباً در اغلب زمینه های مذهبی، هنری، ادبی، ... درج کردم و در مورد عُلمای دین اسلام، اشخاص زیر را معرفی کردم :
1- علامه طبرسی
2- علامه سید محمد حسین طباطبایی
3- آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی
4- شیخ کلینی رازی
5- آیت الله سید محمد رضا گلپایگانی
6- علامه سید بن طاووس
7- آیت الله سید عبدالحسین دستغیب
8- خواجه نصیرالدین طوسی
9- علی بن حسین مسعودی
10- ابن میثم بحرانی
11- ملامحسن فیض کاشانی
12- محمد بن جریر طبری
و همچنین قصد داشتم و دارم تا آنجا که در توان دارم، باز هم عُلمای دین اسلام را معرفی بکنم، به نظر شما این بی انصافی نیست، تاکنون در مقابل این همه مطلب سکوت بکنید و حالا که درمورد این عالِم مطلبی نوشتم، اینگونه انتقاد می کنید ؟
و در آخرِ مطلب عرض بکنم که حسّ می کنم، پس از این که سرور گرامی، جناب آقای امیرمنصور معزی، انتخاب شدند، بیشتر به وبلاگ های اعضاء توجه شده و مطالب آن با دقت بررسی می شود و انصافاً با درایت و مدیریت خاصّی، امور را اداره می کند .
بنده در همین جا از ایشان، جناب آقای امیرمنصور معزی، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم .
منیژه شهرابی